Verandercoaching


Verandercoaching

Leiderschap coaching
Van het leadership wordt er vandaag de dag veel gevraagd. Als leidinggevende moet je inspireren en richting geven, goed communiceren, luisteren, empathisch zijn en niet onbelangrijk resultaten boeken. 

NC@W gelooft dat leiders essentieel zijn in het succesvol veranderen van de business, wij bieden daarom leiderschap coaching-on-the-job aan. 

Team coaching 
Duurzame teams zijn de toekomst. Dit zijn teams die zich continu ontwikkelen, gelukkig en betrokken zijn. Samen zijn ze van het begin tot het eind verantwoordelijk voor hun producten of diensten. Vaak zijn er genoeg werkplannen en werkprocessen, maar loopt het toch vast.

'It takes a team to tango'

In de teamcoaching ontwarren we die kluwen, zodat het team weer duurzaam inzetbaar is. Het is een continu proces van training en ontwikkeling. Vergelijk het met de tango: een prachtige dans, vol vuur, passie en plezier, maar niet makkelijk om te leren. De passen zijn complex en vragen oefening om tot een perfect samenspel te komen. Het aanleren van de basispassen is belangrijk, want de afzonderlijke passen vormen samen de dans. Dus gaan we in de teamcoaching aan de slag met feedback, flexibiliteit, wendbaarheid, een open aanspreekcultuur, support etc. Zo leer je de danspassen van samenwerking om als team een topprestatie te kunnen leveren.

Wilt u hier met ons over doorpraten? Bel, mail of app ons!