NC@W breidt uit!


01 Oct
01Oct

Roos Zierikzee, José Roelofs en Cas vande Velde hebben zich verbonden aan NC@W. Met de komst van Roos, José en Cas zet NC@W een belangrijke stap, waarmee het de dienstverlening voor klanten verder kan uitbreiden, verdiepen en verrijken.

In haar lange carrière als senior adviseur, trainer en verandercoach heeft Roos vele mensen en organisaties van dichtbij en op alle niveaus mogen ondersteunen bij hun transformaties. Met haar slagvaardige aanpak vanuit het hart creert zij impact. Haar dienstverlening sluit daarom naadloos aan bij het verandercoachingconcept van NC@W.  

José heeft de afgelopen dertig jaar een scala van veranderopdrachten gemanaged in de lijn of als programma voor diverse organisaties in de publieke en de financiële sector. Daarnaast is zij toezichthouder en coach. Haar mens- en resultaat gerichte stijl en integrale aanpak sluiten zeer goed aan bij de way of working van NC@W. De reeds succesvol gebleken samenwerking wordt nu verder uitgebouwd.

Tot slot zijn we erg blij om Cas bij NC@W te mogen verwelkomen. Cas heeft een indrukwekkend track record opgebouwd met change tot realiteit maken op het snijvlak van business value, IT, werkwijze en organisatie.


Lees meer over: Roos, José en Cas

Comments
* De e-mail zal niet worden gepubliceerd op de website.